Több olvasónk jelezte és kérte közbenjárásunkat a Batthyány utca - Fő utca kereszteződésében ideiglenesen kijelölt forgalmi renddel kapcsolatban.  

A Batthyány utcában lévő közlekedési jelzőtábla szerint az utca belső (bal oldali) forgalmi sávjából a Bem tér - Margit híd irányába is rá lehet fordulni a Fő utcára, mely a járda íves kialakítása miatt ebből a sávból szinte lehetetlen, valamint egyszerre ad zöldet a lámpa a gyalogosoknak és a balra kanyarodó autósoknak, -  mely olvasónk szerint - igen veszélyes, továbbá az útburkolati jel szerint mindkét forgalmi sávból csak jobbra kanyarodás lehetséges.  

A Budapesti Közlekedési Központ felé jeleztük olvasónk észrevételét. Kérjük az arra közlekedőket a helyzet rendezéséig fokozott figyelemmel közlekedjenek, továbbá a gépkocsival erre közlekedő olvasóink részére a Margit híd felé javasoljuk a Batthyány utca - Fazekas utca /vagy Gyorskocsi utca/ -  Csalogány utca - Fő utca útvonalat kerülőútként.

Batthyány tér_2.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr446832141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása