A „BUDAI VÁR ÉS KÖRNYÉKE KÖZLEKEDÉS FEJLESZTÉSE” című EU támogatott KÖZOP-5.5.0-09-11-2011-0027 PROJEKT KERETÉBEN MEGKEZDŐDÖTT AZ ÖNTŐHÁZ UTCA KIVITELEZÉSE. 

Október második felében a Penta Általános Építőipari Kft. kivitelezésében megkezdődött az Öntőház utca felújítása, a munkálatok jövő év márciusáig tartanak. A felújítás miatt az utcát lezárták.  

A kormány - az Új Széchényi Terv Nemzeti Programjainak meghatározásával - vállalta a Várkert Bazár épületegyüttese és környezete rendbe tételét, a Budai Vár és környéke közlekedés-fejlesztését. A beruházás újabb ütemeként megkezdődött az Öntőház utca felújítása. 

A közbeszerzési eljáráson nyertes vállalkozó feladata a meglévő burkolat bontása, nagykockakő burkolat és vízelvezető készítése mintegy 1400 m2 területen, gránit kockakő szegély kialakítása, támfalépítés, parkoló felújítása, új közvilágítási rendszer kiépítése kandeláberekkel, a zöldterület rendezése és a közúti jelzőtáblák kihelyezése. A beruházás értéke mintegy 140 millió forint. 

Címkék: felújítás útfelújítás Öntőház

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr476848889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása