Mint ismeretes a Főkert Nonprofit Zr. tavaly szeptemberben kezdte meg a szőlőskert helyének visszaparkosítását, illetve a helyszínen kutyafuttató telepítését. A terület tulajdonosát képviselő Várgondnokság Nonprofit Kft. jelezte, hogy az építési munkálatokhoz tulajdonosi hozzájárulás szükséges, ezt a Főkert 2014. november 27-én kapta meg. 

A Várgondnokság Nonprofit Kft. hozzájárulásában jelezte, hogy a területen várhatóan 2014-15-ben olyan nagyszabású beruházások kezdődnek, amelyek a tervezett kutyafuttató elbontását vonják maguk után, így annak megépítése a Főpolgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint már nem lenne gazdaságos. Ezért felkérték a Főkertet, hogy a megkezdett építési munkákat ne folytassák, helyette a terület visszaparkosítását végezzék el.

A Főpolgármesteri Hivatal javaslatot kért a társaságtól arról is, hogy hol lehetséges a környező területeken kutyafuttatót létrehozni. A mennyiben nem találnak kutyafuttató céljára megfelelő területet, akkor annak megépítése a Várgondnokság által jelzett beruházások befejezése után fog megtörténni. 

Címkék: kutyafuttató Vár

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr397079199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása