Április 3-án (péntek) hajnalban újraindul a menetrend szerinti vonatközlekedés a Déli pályaudvaron. A Gradex Mérnöki és Szolgáltató Kft. ugyanis befejezi az alagutat övező támfal és rézsű ideiglenes helyreállítását.

A jövő hétre elkészül az alagút kapuzatán és szárnyfalán végzett munka, így a forgalom újraindulásához szükséges technológiai előkészítések után, április 3-ától ismét megindul a vonatforgalom a Déli pályaudvaron.

A vonatok újra a Déli pályaudvar lezárása előtt érvényben lévő menetrend szerint közlekednek Nagypéntektől, azaz ismét járni fog minden martonvásári és százhalombattai elővárosi vonat is.

A MÁV-START Zrt. az állomások hangos és vizuális utastájékoztató berendezései mellett kihelyezett hirdetményeken is felhívja az utasok figyelmét a változásokra. A vonatok menetrendjéről a www.mavcsoport.hu honlapon, okostelefonon a Vonatinfó alkalmazás segítségével, illetve a MÁVDIREKT helyi tarifával hívható kék számán (+3640-49-49-49) is tájékozódhatnak.

Címkék: Déli pu.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr677310842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása