Forgalmi változások

 2015.04.24. 15:13

forgalomkorlatozas.jpg

 

 

Április 25 hajnalban:
Új forgalmi rend a Margit körúton a Keleti Károly utcánál (Mechwart liget)

2015. április 24-éről 25-ére (péntekről szombatra) virradóra új forgalmi rendet vezetnek be a Margit körúton a Keleti Károly utcai csomópontnál a budai fonódó villamoshálózat építése miatt: várhatóan május 23-áig csak egy sávon lehet majd kihajtani a Margit körútra. A Kis Rókus utcából ugyanakkor a korábbi egy helyett két sávon lehet majd balra, a Margit körútra kikanyarodni, ezért a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) arra kéri a Margit híd felé tartó autósokat, hogy ezt az útvonalat vegyék igénybe.

Részletes információ erről a hírről a BKK információs oldalán a hivatkozásra kattintva olvasható.




Április 25 - 26:  Budai alsó rakpart lezárása a Rákóczi híd - Erzsébet híd között: 
2015. április 25-én (szombaton) és 26-án (vasárnap) rendezik a Dunai Regatta hajóversenyt Budapesten a Műegyetem rakparton, ezért szombaton 0 órától vasárnap reggel 8 óráig lezárják a Budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és az Erzsébet híd között, valamint szombaton 0 órától vasárnap délig a Műegyetem rakpartot a Bertalan Lajos utca és a Budafoki út között. A BKK kéri az autósokat, hogy aki teheti, a rakpartok lezárása idején a pesti rakpartot válassza a budai helyett, mivel a forgalomkorlátozások miatt – különösen szombaton – torlódások alakulhatnak ki.

Részletes információ erről a hírről a  BKK információs oldalán  a hivatkozásra kattintva olvasható.

Április 25 délután: 
Kerékpártos felvonulás miatti lezárás. 

(Érintett utcák: Lánchíd, Clark Ádám tér, Alagút, Attila út,Krisztina krt, Erzsébet híd):

2015. április 25-én, szombaton délután várhatóan 15 és 19 óra között kerékpáros felvonulást rendeznek Budapesten számos belvárosi fő közlekedési útvonal – mások mellett az Erzsébet híd Buda felé tartó oldalának, valamint a Lánchíd mindkét irányú – lezárásával. A lezárt útszakaszokon a forgalomkorlátozásokat a biciklisek elhaladása után oldják majd fel. 
Részletes információ erről a hírről a BKK információs oldalán a hivatkozásra kattintva olvasható.

Címkék: Forgalmi változások

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr147395660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása