2015. április 27-étől, hétfőtől a H5-ös HÉV ismét az eredeti menetrend szerint, teljes vonalon, a Batthyány tér és Békásmegyer, illetve Szentendre között közlekedik, mert újra megnyitják a HÉV-alagutat. A HÉV-pótló autóbuszok, amelyek eddig a Batthyány tér M és a Margit híd között közlekedtek, megszűnnek.

A HÉV alagútját korábban azért zárták le, mert az alagútban a budai fonódó villamoshálózat kivitelezője a mennyezet repedését, illetve kisebb darabok leválását észlelte. A bejelentés után az alagút műszaki állapotának felmérése haladéktalanul megkezdődött, a szükséges munkát elvégezték, így hétfőn, az első járat indulásával helyreáll a forgalom. Ezúton is köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését. A Batthyány tér és Margit híd között legközelebb a nyári tanítási szünetben várható autóbuszos pótlás.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr357401150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása