A Budavári Önkormányzat parkolási társasága megkezdte a kerületi parkolóhelyek felfestésének megerősítését, - továbbá a Budapesti Közlekedési Központ a gyalogos átkelőhelyek felfestését erősíti meg kerületünkben.


Krisztina krt - Kuny D. utca..jpg 

képünkön a Krisztina krt - Kuny Domokos utcai gyalogos átkelőhely látható

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr335332527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goriot 2013.05.29. 18:36:07

en orulok ennek, de jo lenne tudni, hogy a felfestes vagy a Kresz lesz az erosebb, ugyanis pl. a Lisznyai-Tigris utca sarkan parkolas eddig ket buntetest is ert, egy rendorsegi feljelentest 30 ezer forintert, es egy parkolasit 4000-ert, ha nem volt ervenyes parkolojegye.
A Kresz szerint 5 meteren belul nem lehet a saroktol megallni, most a parkolohely oda lett felfestve. melyik??? tehat a felfestes felulirja a Kresztt? aki eddig ott allt meg es buntetest kapott, az nem volt jogos?

egyker 2013.05.29. 18:59:24

Tisztelt Goriot.

Köszönöm észrevételét, továbbítjuk az illetékesnek.

A Kresz-t természetesen nem írja felül a parkolás határát jelző vonal.

egyker 2013.05.30. 08:55:08

Tisztelt Goriot Apo!

Az Önkormányzat tájékoztatása szerint a képen található felfestés szabályos, terv szerint lett engedélyezve. A kerület jelentős részén található felfestéseket folyamatosan ellenőrzik.

Az I. kerületben ha kijelölt / felfestett parkolóhelyen parkol, a rendőr nem büntetheti meg!

Oldalunk nem alkalmas hivatalos ügyek kezelésére, így kérem szíveskedjen felvenni a kapcsolatot a rendőrséggel vagy a Budavári Önkormányzattal, mivel - ha a kijelölt parkolóhelyen parkolt - a büntetése nem jogos!
süti beállítások módosítása