06.05:

Várhatóan csütörtök délutántól a H5-ös hévek Békásmegyerről és Szentendréről csak a Margit hídi felszíni állomásig közlekednek, a csúcsidőben a megszokottnál ritkább, 8 perces követéssel. Munkanapokon Békásmegyer és Kaszásdülő között többlet kisegítő szerelvényeket is közlekedtetünk, Kaszásdülő és az Árpád híd M között pedig hév-pótló autóbuszokat is indítunk. A H5-ös hévvel Szentendre irányából érkezőket kérjük, hogy a Szentlélek téren szálljanak át az Árpád hídon közlekedő 1-es villamosra, amennyiben a pesti oldalra tartanak.

------------------------------------------------

06.04:

A Pesti alsó rakpart Lánchíd - Margit híd közötti szakaszát kivéve ma napközben még járhatók az alsó rakpartok, de kérünk minden érintett autóst, hogy ma délutánig az alsó rakpartokon parkoló járműveket vigyék el a rakpartokról.


A budai alsó rakpart június 4-én 20:00 órakor, a pesti alsó rakpart 22:00 órakor teljes hosszban lezárásra kerül.

A Duna magas vízállása miatt a D11-es, a D12-es és a D13-as hajójáratok (BKV-hajók) további intézkedésig nem közlekednek.

Önkéntes segítségeket ezeken az oldalakon várnak:

https://www.facebook.com/groups/252415561566384/

 

https://www.facebook.com/voroskereszt.budapest

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr745343095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása