Fő utcában több csatornafedelet felnyomott a víz, emiatt a térségben torlódások alakultak ki.

http://index.hu/galeria/index/belfold/2013/06/08/all_a_viz_budan/4




Lezártuk a Batthyány téren a metróállomást, illetve az aluljárókat is. Az állomáson az M2-es metrószerelvények megállás nélkül továbbhaladnak.

A H5-ös hév Margit hídi alagúti szakaszának lezárása miatt a H5-ös hévek továbbra is Békásmegyerről és Szentendréről csak a Margit híd budai hídfőig, a felszíni hév-állomásig közlekednek és onnan indulnak vissza, ezért a H5-ös hév vonalán a Szentlélek tér H és a Batthyány tér M+H között pótlóbuszok is közlekednek, „M2-H5” jelzéssel, melyek egyben az M2-es metró lezárt Batthyány téri állomása és a Széll Kálmán tér között is összeköttetést teremtenek. A Margit hídtól a Batthyány tér felé a sűrített menetrenddel közlekedő 86-os autóbusszal és az M2-H5 pótlóbusszal lehet közlekedni. Az összevont hév- és metrópótló autóbuszok a Széll Kálmán tér M – Batthyány tér M+H – Margit híd, budai hídfő H – Szépvölgyi út H – Tímár utca H – Szentlélek tér H útvonalon közlekednek. A járat egyszerre pótolja az M2 kieső Batthyány téri állomását és kapacitást biztosít a korlátozott H5-ös hév belső szakaszán. 

A Batthyány téri állomás lezárása miatt a 11-es és 111-es autóbuszokat a Széll Kálmán tér M végállomásra tereljük, míg a 160-as és 260-as buszokat a Margit hídon át a Nyugati pályaudvar M végállomásra.

A Batthyány tér M+H aluljáróban az árvíz miatti forgalomkorlátozások visszavonásáig, illetve az aluljáró megnyitásáig bezárt a BKK jegy- és bérletpénztára. A Margit híd budai hídfőnél, a 86-os autóbusz fedett megállójában alvállalkozónktól tudnak utasaink jegyet vásárolni reggel 6 és este 22 óra között.

Az árvíz okozta közlekedési változásokról folyamatosan frissülő, mindig aktuális információkat a www.bkk.hu oldalon találtok.

forrás: bkk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr315350785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása