Figyelem!

A Batthyány teret a nagy számú gyalogos és a vízszivárgások miatt le kellett zárni a buszforgalom előtt is, így mostantól a következő, új forgalmi rend lép életbe:

A 86-os autóbuszok:
- Újbuda felé változatlan, eredeti útvonalon közlekednek.
- Óbuda felé végig a Fő utcán haladnak a Bem rakpart helyett, a Clark Ádám tér és a Bem József tér között. A Halász utcai, Batthyány téri és Bem József téri megállókat a Fő utcába áthelyeztük. 

A 39-es autóbusz lerövidítve, Széll Kálmán tér M és Goldmark Károly utca között közlekedik. A Széll Kálmán téren a 22-es autóbuszok eddigi leszállóhelyéről indul.

Az "M2-H5" jelű összevont metró- és hévpótló buszok nem érintik a Batthyány teret egyik irányban sem. A Batthyány tér helyett a Szentlélek tér H irányában a Batthyány utca - Fő utca sarkán, míg a Széll Kálmán tér M irányában a Fő utca - Csalogány utca sarkán állnak meg, ideiglenes megállókban. Az M2-H5 buszok megállnak Szentlélek tér H felé a 39-es buszok Széna téri és Mária téri megállójában, Széll Kálmán tér M felé a 39-es buszok Fazekas utcai és Széna téri megállóiban is.


----------------------------

Többen jeleztétek, hogy a 86-os nem áll meg a Döbrentei térnél (Fátyol utca közelében)  jeleztük a  BKK-nak, kértük hogy holnaptól oldják meg a buszok megállítását, mivel villamospótló funkciót lát el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr505352720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása