2013. június 13. és 16. között harmadik alkalommal rendezik meg a Budavári Sörfesztivált.
A látogatók közel 200 féle sörrel, a legjobb hazai, import és kézműves sörökkel találkozhatnak.

Idén sokkal nagyobb szerepet kapnak a ciderek, a vendégek a Ciderligetben próbálhatják a ki a legjobb, roppanós almából készült nedűket.

A fesztiválon debütál két új nedű is: júniusban készül el a Köleses Sör mézes-köleses itala és a Gyertyános Sörfőzde Elixír 18 elnevezésű, gyógynövényekből főzött söre.

A vendégek a már jól bevált 4 deciliteres betétdíjas korsókban fogyaszthatják a söröket, a kísérletező kedvű sörimádók pedig 2 deciliteres kóstoló adagokat is választhatnak.

A napijegy ára változatlanul 1999 forint, amely tartalmazza az első korsó sör árát is. A négy napos fesztiválbérlet május 13-tól korlátozott ideig 50%-os kedvezménnyel kapható Bónusz Brigádon.

A jó hangulatról többek között Charlie, a Ganxta Zolee és a Kartel, a Mystery Gang, a ZUP, a Balkan Fanatik, a Joe Cocker Coverband, a Doors Emlékzenekar és a Dumaszínház gondoskodik.

Infó: http://budavarisorfesztival.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr965356087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása