Ma 12 órától a H5-ös hév ismét teljes vonalon közlekedik a Batthyány téri végállomásához, ezzel egy időben a H5-ös jelzésű hév-pótló megszűnik. A Batthyány térről az első szerelvény Békásmegyer felé 12:08-kor, Szentendre felé pedig 12:18-kor indul.


Részletek összefoglalva: 
• Szentendréről és Békásmegyerről érkező H5-ös hév ismét a Batthyány téri végállomásig közlekedik az eredeti, szokásos menetrend szerint. A Batthyány térről az első szerelvény Békásmegyer felé 12:08-kor, Szentendre felé pedig 12:18-kor indul.
• A Szentlélek tér és a Batthyány tér között közlekedő H5-ös jelzésű hév-pótló megszűnik.
• A Margit hídi hév-megállóban, a Békásmegyer felé haladó vonatok peronjának északi végén lévő, a felső rakpartra vezető lépcsőkijárat még nem lesz használható, a vonatok a peron déli, Margit hídhoz közelebbi végén lévő lépcsőn érhetők el.
• A Margit hídi alagúti szakaszon és a felszíni szakasz egyes mélyebben fekvő részein még sebességkorlátozással fog közlekedni a H5-ös hév a pálya állagának óvása érdekében.
• A hév-állomás mellett ismét lehet kerékpározni a Margit híd budai hídfőjénél. A Margit híd alatti átjárót a kerékpárosok számára a homokzsákok elszállítása után nyitják meg.
• Szerda óta újra megáll az M2-es metró a Batthyány tér állomáson, és eredeti útvonalon közlekednek a 11-es, 111-es, 39-es, 160-as és 260-as buszok. Így a H5-ös hévvel a Batthyány térre érkezők a már megszokott átszállási kapcsolatokat használhatják.

A sűrített járatokról és a korlátozásokról részletes, folyamatosan frissített tájékoztató és információs térképek az alábbi linken:www.bkk.hu/arviz

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr765361275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása