Az Ostrom utca - Széna tér (Burger King gyorsétterem előtt) a szabálytalanul parkoló gépkocsik rendszeresen elfoglalták a gyalogos átjárót, emiatt babakocsival szinte egyáltalán nem, - gyalogosan több esetben csak az autók között oldalazva lehetett elférni. 

ostrom u..jpgfotó: Google

A Budavári Önkormányzat szeptemberben új parkolásgátló oszlopokat telepített, továbbá a babakocsival, kerekesszékkel közlekedők számára döntött járdaszegélyt alakított ki a kereszteződésben.  

DSCN8373.JPG

Címkék: Széna tér parkolásgátló Ostrom utca

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr1005551043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2013.10.08. 11:11:14

Ezt a szarakodást már vagy negyedszerre teszitek be ide-oda. De mi a túrót akartok vele? Úgy szar ahogy van. Ráadásul megcsináljátok úgy a döntött szegélyt hogy azon egy babakocsit feltolni sem lehet normálisan (a rokikocsisokról már ne is szóljak) aztán középre odafúrtok egy pollert? Eközben a járda további része az OTP felé úgy használhatatlan ahogy van. Pláne hogy tilos is rajta megállni...

Margit, nóóórmális?
süti beállítások módosítása