Váratlanul több ideiglenes engedélyt is kiadott kedden a budapesti Közterület-hasznosítási Bizottság, amely az utóbbi időben elnapolással tette félre az ételosztási kérelmeket. Ez azt jelenti, hogy a Határ útnál és a Déli pályaudvarnál heti néhány napon át legálisan vendégelhetik meg a szegényeket a kérelmezők addig is, amíg sikerül kompromisszumra jutni a végleges helyekről...

A keddi bizottsági döntések értelmében itt és ekkor lehet ételosztás február 17-ig:

  • Minden vasárnap a Déli pályaudvarnál (Kulturális Misszió Intézet Alapítvány - az egyik kérelmük eleve a Délihez szólt, ezen kívül a Baross térre és a Széll Kálmán térre próbáltak még eredetileg engedélyt kérni)
  • Minden hétfőn válaszhatóan vagy a Déli pályaudvarnál, vagy a Határ úton (Kulturális Misszió Intézet Alapítvány)
  • Minden szombaton választhatóan a Déli pályaudvarnál vagy a Határ úton (Végszó Szociális Egyesület, a kérelmük eredetileg a Baross térre szólt)...

Valószínűleg mind a Déli pályaudvar, mind a Határ út esélyes arra, hogy a végleges ételosztási helyszínek közé kerüljön.

bővebben - tovább a teljes cikkre:
http://index.hu/belfold/budapest/2014/01/28/a_delinel_es_a_hatar_utnal_ehetnek_a_raszorulok/

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr165786869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása