Pályázatok

 2014.02.28. 18:22

Újra meghirdeti az önkormányzat az épület felújítási pályázatot:

A Budavári Önkormányzat az idei évben is meghirdeti a nagy sikerű épület-felújítási pályázatot. A vissza nem térítendő támogatásra legkésőbb 2014. április 14-ig jelentkezhetnek a társasházak. 

Évek óta nagy az érdeklődés az Önkormányzat által meghirdetett épület-felújítási programra, amelynek segítségével mind több kerületi társasház újítja fel a ház homlokzatát, a tetőt a kémény tetősík feletti részét vagy a homlokzatszigetelési munkálatokat. A tavalyi évben összesen 50 millió forint támogatási keret állt rendelkezésre, ennek segítségével a lakóközössége több mint 200 millió forint értékű felújítást valósítottak meg.

Az Önkormányzat az idei évben is meghirdeti a pályázatot, amelyre 2014. április 14-ig jelentkezhetnek a társasházak. A pályázattal az Önkormányzat elsődlegesen azokat a jelentős felújítási munkákat kívánja támogatni, melyek a városkép javítását segítik elő. Ilyen a homlokzat, a kapuzat, a tető, a kémény tetősík feletti részének felújítása. Ezen túlmenően pályázni lehet belső udvari homlokzat, függőfolyosó, valamint lépcsőház felújítására is. A városképi szempontból különösen leromlott állapotú, valamint a helyi védelem alatt álló épületek, illetve az energetikai jellemzők javítását eredményező felújítási munkák - homlokzat hőszigetelés, nyílászáró csere - a pályázat elbírálásánál előnyben részesülnek.

A pályázatokat legkésőbb 2014. április 14-én 1200 óráig kell eljuttatni a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájába (1014 Kapisztrán tér 1.). A jelentkezési adatlap az ügyfélszolgálati irodákon szerezhető be, valamint letölthető a www.budavar.hu oldalról, a Pályázatok menüpont alatt. 

További információ a Vagyoni Iroda munkatársaitól kérhető.


-----------------------------------------------------------------------------------------

A Budavári Önkormányzat a korábbi évekhez hasonlóan pályázatot ír ki a társadalmi szervezetek és közcélú feladatok, valamint karitatív célok 2014. évi támogatására:


A pályázat keretében a kerületi kisebbségi önkormányzatok kulturális programjai, a kerületben működő szervezetek és közösségek kulturális, művészeti és sport tevékenysége, a szociális, egészségügyi és gyermekjóléti kerületi programok, karitatív célok támogathatók.

A pályázat benyújtási határideje: 2014. április 28.

További információ: 
Lipták Noémi: 458-3068
Mészáros Gabriella: 458-3056 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr705837385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása