Május 12 - június 13 között lehet nevezni az Év Fája 2014 versenyébe. Az Év Fája versenybe olyan fák nevezését várja az Ökotárs Alapítvány, amelyek különleges helyet foglalnak el a körülötte élők, egy kisebb-nagyobb közösség életében. Éppen ezért nem a faegyed mérete vagy életkora a döntő: a fákat egy történet kíséretében lehet nevezni, mely bemutatja, hogy miért is fontos az őt jelölőknek.

A nyertes fa egy egészségügyi felmérésben részesül, és ha szüksége van rá, egy speciális ápolásra szóló utalványt is kap, amit díjátadó ünnepség keretében nyújtják át a fát jelölőknek. A támogatást a fa egészségét biztosító kezelésre, közvetlen környezetének rendbetételére, vagy ha ilyen intézkedésekre nincs szükség, ugyanazon településen őshonos csemeték ültetésére lehet felhasználni. A verseny döntősei közül az Országos Erdészeti Egyesület egy általa választott fát különdíjban is részesít.

Részletes információk, jelentkezés a képre kattintva érhető el:

 

Évfa.png

Címkék: Év fája

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr686161066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása