2014. június 21-én ismét Múzeumok Éjszakája!


Néhány kerületi program:

Múzeumoké...jpg

múzej_1.jpg

 

Múzej03.jpg

 

Rudas fürdő:

A Múzeumok Éjszakáján karszalaggal érkező vendégeknek ingyenes fürdőlátogatásra nyílik lehetősége, mely során megcsodálhatják a közel 500 éves fürdőt. Térítés ellenében éjszakai fürdőzésen is részt vehetnek 22.00 és 4.00 óra között, mely mindenkinek különleges élményt biztosít. Karszalaggal érkező vendégeink részére ezen az estén 20%-os kedvezményt biztosítunk az éjszakai fürdőbelépő árából. Pénztárzárás 3.00 órakor.


Sziklakórház:

Múzeumok Éjszakája   – Az 1956-os Sziklakórház életre kel!

A Sziklakórház Atombunker Múzeum idén is kihagyhatatlan részét képezi a rendezvénynek.  Már szombaton napközben különleges élménnyel várjuk látogatóinkat: az 1956-os forradalmi kórház életre kel!  

A látogatók 10.00-18.00-ig felejthetetlen időutazáson vehetnek részt a hosszú évtizedekig szigorúan titkos létesítményben: a Szent János Kórház önkéntesei és a Magyar Vöröskereszt munkatársai korhű ruhákba öltözve keltik életre a létesítményt. A látogatók belecsöppennek az 56-os forradalmi kórház életébe és testközelből tapasztalhatják meg, hogyan is zajlott a sebesültellátás. A felejthetetlen élmény garantált mindenkinek!

A bejutásra várakozók sem fognak unatkozni, mert szombaton 10.00-18.00-ig a Magyar Vöröskereszt tart szabadtéri elsősegély bemutatót a közönség bevonásával, este 21.00-től pedig látványos fényfestés veszi kezdetét a várfalon.

A retró- és biobüfékben mindenki bátran válogathat az egészséges és egészségtelen finomságok közül.

Érdemes a Sziklakórházban megvásárolni a jegyet, mert az így megváltott karszalag a Múzeumok Éjszakája programokon kívül, a szombat 10.00-18.00-ig tartó extra programokra is felhasználható, és ráadásként egészen vasárnap estig érvényes, ha valaki szombaton mást szeretne megnézni!

Találkozzunk június 21-én, várjuk szeretettel!

 

 

 

Országos programajánló:


Múzeumok é.png

Címkék: múzeumok Múzeumok éjszakája fényvetítés Budai Vár Gellért-hegy

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr306385127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása