01_11.jpg


A Múzeumok éjszakája rendezvény miatt péntek reggeltől a Kapisztrán tér teljes területére megállási tilalmat vezetett be a Rendőrség. 




A Budavári Önkormányzat kérésére - a kivitelező Penta Kft - a parkolási gondok enyhítése érdekében, június 20 (péntek) déltől  -  június 23 (hétfő) reggel 8 óráig parkolás céljára megnyitja a Fortuna utcát!



A Fortuna utca továbbra is zsákutca marad, behajtási lehetőség az Országház utca - Kard utca  felől lehetséges, a kihajtás a Bécsi kapu tér irányába történik. 


Kérjük a gépkocsi tulajdonosokat hétfő reggel 8 óráig hagyják el a Fortuna utcai parkolóhelyeket, mivel a hétfői végtakarítás esetén megsérült autókért a kivitelező felelősséget NEM vállal!

Címkék: vár parkolás Fortuna utca

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr1006388373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása