Budapest új közösségi közlekedési lehetőségeként 2014. szeptember 8-án, hétfőn elindul a fővárosi közbringarendszer, a MOL Bubi. Jegyet venni hétfőtől a főbb gyűjtőállomások érintőképernyős felületein és a MOL Bubi weboldalán lehet, míg bérletet a BKK ügyfélközpontjaiban.

Javasoljuk, hogy bérlet váltásához – a várakozás elkerülése érdekében – a molbubi.bkk.hu webcímen előzetesen regisztráljanak, mely mostantól lehetséges. A 900 millió forint uniós támogatással megvalósuló 76 gyűjtőállomásból, 1100 almazöld, egységes kinézetű, strapabíró kerékpárból álló rendszert hétfő reggel adjuk át a budapestieknek. A MOL Bubi kipróbálására számos kedvezmény vehető igénybe az első naptól kezdve.


Kerületünkben a Clark Ádám téri dokkoló állomást a jobb megközelíthetőség érdekében áthelyezték. 

 

A cikk folytatásához kattintson a képre:

Bubi01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr786679617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása