Szeptember 20-án, szombaton 10 és 15 óra között ismét családi sportnapot szervez a Budavári Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatási Központ a Czakó utcai Sport- és Szabadidőközpontban
Mozogjunk együtt – „kortalanul”! címmel.

Várják az időseket, fiatalokat, nagyszülőket és unokákat a Czakó pályán, ahol egyebek mellett sportversenyeket, jóga, nordic walking, taiji és mentőkutyás bemutatókat szerveznek. Aki szereti a szellemi kihívásokat, helyismereti totót tölthet ki az I. kerületről. Szerveznek családi vetélkedőt is háromgenerációs családok számára, de örömmel veszik olyan idős emberek jelentkezését, akik fogadott nagyszülőként csatlakoznának gyerekes családokhoz a versenyben.

A „civil utcában" szociális és mentálhigiénés tanácsadással várják az I. kerületi civil és önkormányzati intézmények az érdeklődőket a családdal, párkapcsolati nehézségekkel, gyermeknevelési problémákkal, szenvedélybetegséggel, idősellátással kapcsolatban.

Az egészség-sátorban ingyenes vérnyomásmérést végeznek és aktivitással, mozgással kapcsolatos ötleteket kínálnak a résztvevőknek.

A Mozogjunk együtt „kortalanul" családi napot tombola zárja, amelynek bevételét a szervezők a Budavári Óvodák számára ajánlják fel. A fődíj egy digitális fényképezőgép!

A Népjóléti Közalapítvány támogatásával megvalósuló programon a részvétel ingyenes!

Mozogjunk együtt02.jpg

Címkék: Családi nap Czakó

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr906702813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása