A H5-ös hév helyett pótlóbuszok közlekednek 2014. november 9-én, vasárnap egész nap a Batthyány tér M+H és a Szépvölgyi út H között, mert a  Budai fonódó villamoshálózat építéséhez kapcsolódóan a BKK-val szerződött kivitelező konzorcium a hévalagút próbaterhelését végzi. A szerelvények a Margit híd, budai hídfő (felszíni megálló) és Békásmegyer, illetve Szentendre között közlekednek. 


November 9-én, vasárnap a H5-ös hév rövidített útvonalon, a Margit híd, budai hídfő (felszíni megálló) és Békásmegyer, illetve Szentendre között közlekedik. A Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő megálló kimarad.

Margit híd, budai hídfő (felszíni megálló) végállomástól a vonatok az első járat indulásától az utolsó indulásig, azaz 6:00 és 22:00 között 3 perccel az alapmenetrendi indulásuk után közlekednek Békásmegyer, illetve Szentendre végállomás felé a menetrend szerinti követési időkkel. Az alapmenetrendhez képest Szentendre végállomástól 21:30-tól az utolsó járat indulásáig 3 perccel, Békásmegyer állomástól 5:30-tól az utolsó járat indulásáig 3-6 perccel később  indulnak a hévszerelvények.

November 9-én, vasárnap a H5-ös pótlóbusz a Batthyány tér M+H és a Szépvölgyi út H között szállítja az utasokat. A pótlóbuszokon lehet kerékpárt szállítani.

A H5-ös pótlóbusz a Szépvölgyi út H felé a Batthyány tér M+H–Fő utca Bem József tér–Bem rakpart–Árpád fejedelem útja–Zsigmond tér–Lajos utca– Szépvölgyi út–Szépvölgyi út H útvonalon halad.

A pótlóbuszok az alábbi ideiglenes megállókban állnak meg:

  • Batthyány tér M+H végállomás: a 39-es autóbusz ideiglenes végállomását megelőzően, a 86-os autóbusz ideiglenes megállóhelyén;
  • Margit híd, budai hídfő H: a 86-os, a 160-as, a 260-as és a 260A autóbusz, valamint a 17-es pótlóbusz megállóhelyén;
  • Szépvölgyi út H végállomás: a Szépvölgyi úton az Árpád fejedelem útja előtti ideiglenes megállóhelyen.

A H5-ös pótlóbusz a Batthyány tér M+H felé a Szépvölgyi út H–Szépvölgyi út–Árpád fejedelem útja–Bem rakpart–Bem József tér–Fő utca–Batthyány tér M+H útvonalon halad.

A pótlóbuszok az alábbi ideiglenes megállókban állnak meg:

  • Szépvölgyi út H végállomás: a Szépvölgyi úton az Árpád fejedelem útja előtti ideiglenes megállóhelyen;
  • Margit híd, budai hídfő H: a 9-es, a 26-os, a 86-os, a 160-as, a 260-as, a 260A autóbusz, valamint a 17-es pótlóbusz megállóhelyén;
  • Batthyány tér M+H végállomás: a 86-os autóbusz megállóhelyén.


További információk a BKK oldalán olvashatók!

Címkék: BKK HÉV

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr246874917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása