2015. február 2-án, hétfőn a Széll Kálmán tér bontási és felújítási munkái a 4-es és a 6-os villamos végállomásának környezetében is megkezdődtek. A villamosforgalom zavartalansága érdekében hétvégén a nagykörúti villamosok számára ideiglenes végállomást alakítottak ki a tér Vérmező utcai oldalán, ide érkeznek a Combino szerelvények. 

Február 4-én a Széll Kálmán téren a Várfok utca felől a térre vezető gyalogoshíd bontását kezdték meg. A teljes szerkezet elbontása több napot vesz igénybe. A teret a Várfok utcából ezért a jövőben csak a Csaba utca felőli lépcsőn lehet megközelíteni. A rekonstrukció eredményeként a téren akadálymentes kapcsolatokat hoznak létre minden irányban, valamint mozgólépcsőt és liftet is építenek a Várfok utcai autóbusz-megállók kényelmes elérésére.



(forrás: BKK)

Címkék: BKK Széll Kálmán tér

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr377141731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása