hev.jpg

A tervezettnél egy héttel tovább, várhatóan 2015. március 22-én (vasárnap) az utolsó járatindulásig közlekedik rövidített útvonalon a H5-ös HÉV, mert a Budapesti Közlekedési Központ (BKK Zrt.) által előre nem látható okok miatt tovább tart az alagút födémjének megerősítése. A biztonságos HÉV-közlekedést garantáló építési munkák miatt tehát jövő péntekig a H5-ös vonalon a szerelvények Szentendréről, illetve Békásmegyerről továbbra is csak a Margit híd, budai hídfőig járnak, míg a Batthyány tér M+H és a Margit híd, budai hídfő között HÉV-pótló busz viszi az utasokat. Az elhúzódó munka miatt kérjük a HÉV-vel közlekedők, valamint a Bem rakparton és annak környezetében élők türelmét.

A H5-ös HÉV Árpád fejedelem útja és Bem rakpart alatt húzódó alagútja födémjének februárban kezdett megerősítési munkája előre nem látható műszaki okok miatt a tervezettnél egy héttel tovább tart. A tartószerkezet megerősítése nemcsak a biztonságos HÉV-közlekedés miatt fontos, de a megnövelt teherbírású födémnek el kell bírnia azokat a villamosokat is, amelyek a budai fonódó villamoshálózat idei évre tervezett átadásával részint az alagút feletti vágányokon haladnak majd. A BKK Zrt. a maximális biztonság garantálása érdekében a födém-megerősítési munka, egyúttal a H5-ös hév Batthyány tér M+H és Margit híd közötti pótlásának egy héttel történő meghosszabbításáról döntött.

Címkék: BKK HÉV fonódó villamos

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr777263521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása