2015. március 27-én (pénteken) 13 órától várhatóan 20 óráig autós demonstrációt tartanak az I. kerületi Lánchíd utcában. Amennyiben a résztvevők száma indokolja, lezárják a Lánchíd utcát, ezért módosított útvonalon, az Alagúton át közlekedik a 17-es villamospótló járat és a 86-os autóbusz.

Amennyiben a demonstráción résztvevők száma miatt le kell zárni a Lánchíd utcát, a Bécsi út/Vörösvári út felé közlekedő 17-es és az Óbuda irányú 86-os busz a Döbrentei tér–Attila út–Alagút utca–Alagút–Clark Ádám tér–Fő utca módosított útvonalon halad, ezért nem érinti a Várkert Bazár és a Clark Ádám tér megállóhelyet. A terelt útvonalon ezekre a járatokra az 5-ös és a 178-as busz Szarvas tér, Dózsa György tér, majd a 16-os és a 105-ös busz Clark Ádám tér megállójában lehet felszállni.

A Szent Gellért tér felé közlekedő 17-es és az Újbuda irányú 86-os busz a Clark Ádám tér–Alagút–Attila út–Dózsa György tér–Krisztina körút–Döbrentei tér módosított útvonalon halad, ezért nem érinti a Clark Ádám tér és a Várkert Bazár megállóhelyet. A terelt útvonalon ezekre a járatokra a 16-os és a 105-ös busz Clark Ádám tér megállójában, ezt követően pedig az 5-ös és a 178-as busz Alagút utca és Dózsa György tér megállójában lehet felszállni.

Címkék: Lánchíd utca

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr307309376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása