Rongálások a parkokban

 2015.04.13. 16:10

A napokban beköszöntő jó idő nem csak a „békés” parklátogatókat vonzotta a szabadba, hanem a szabadidejüket értelmetlen rongálással és károkozással eltöltő lakosokat is.

A Gellérthegy térségében a Főkert által decemberben ültetett 9 örökzöldből kettőt elloptak, egyet megtapostak, egynek pedig letörték a felső kétharmadát. A támrudak egy részét a locsolást segítő dréncsővel együtt kiszaggatták és a környező bokrokba dobálták.

Ezen túl a Népligetben a Dísz téren lévő virágágyból ismeretlen tettesek eltulajdonították a virágágyban lévő tulipánok több mint egynegyed részét.

Ismételten megkérjük a lakosságot, hogy óvjuk együtt a kiültetett növényeket, mert a szép környezet mindannyiunk közös érdeke.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr277364900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása