2015. február 16-ától (hétfőtől) 20-áig (péntekig) a Várfok utca és a Vérmező utca csomópontjában zajló, a gyalogosforgalmat csak kismértékben érintő közműépítési munkákkal folytatódik a Széll Kálmán tér felújítása. Elkezdik az 59-es és a 61-es villamos későbbi megállóhelyének alapozását, valamint a metróépület melléképületének belső bontási munkáit is. Ez utóbbi egyelőre nem zavarja a metróforgalmat, azonban várhatóan február 27-étől március 2-áig lezárják a Széll Kálmán téri metróállomást, itt a szerelvények megállás nélkül haladnak majd át. Erről későbbiekben adunk bővebb tájékoztatást. A Széll Kálmán tér február 2-a óta érvényes tömeg- és közúti közlekedésirendje a fentieken kívül egyelőre nem változik. 

szell_k_ter_3.jpg

2015. február 16-ától (hétfőtől) 20-áig (péntekig) a Várfok utca és a Vérmező utca csomópontjában, a Várfok utca Széll Kálmán tér felőli oldalán a járdán kisebb közműépítési munkákat végeznek. A munkaterület mellett a gyalogosforgalmat – lehetőség szerint – végig fenntartják, azonban előfordulhat, hogy időszakosan átterelik a Várfok utca másik oldalára.

Szintén február 16-ától elkezdik az 59-es és a 61-es villamos Széll Kálmán téri leendő megállóhelyének alapozási, valamint a metróépület melléképületének belső bontási munkáit. Ezek a munkák még nem zavarják az M2-es metró utasforgalmát.


Előre jelezzük, hogy várhatóan február 27-étől (péntektől) március 2-áig (hétfőig) lezárják a Széll Kálmán téri metróállomást, és a szerelvények itt megállás nélkül haladnak majd át. A metróközlekedés változásáról a későbbiekben adunk bővebb tájékoztatást 
(forrás:BKK)

Címkék: felújítás Széll Kálmán tér

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr617172569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.