megallni_tilos2.jpg

 

2015. május 31-étől (vasárnaptól): 
Vasárnaptól lényegesen változik a Széll Kálmán tér forgalmi rendje. A 16-os, 16A, 916-os autóbusz Széll Kálmán tér végállomását az Ostrom utcába helyezik át. A buszokra az Ostrom utcában, a Széna tér torkolata után lehet felszállni.


Innen az autóbuszok az Ostrom utca–Bécsi kapu tér felé haladva érik el menetrend szerinti útvonalukat, megállva az az Ostrom utca - Szabó Ilonka utca torkolatához áthelyezett Mátray utca megállóban. 

A Széll Kálmán tér felé közlekedő autóbuszok a Várfok utca–Vérmező út útvonalon közlekedve megállnak a Várfok utcában a Vérmező út előtti Széll Kálmán tér ideiglenes megállóban, majd innen a Széna tér felé továbbhaladva éri el ideiglenes végállomását. A buszokról az Ostrom utca és a Vérmező utca sarkán lehet leszállni.
A 116-os busz is módosított útvonalon közlekedik, de a Fény utcai piacot érinti. 

Az autóbuszok útvonalának módosítása miatt megállási tilalom lép életbe az ideiglenesen kijelölt buszmegállóhelyeknél, így a Széna tér - Ostrom utca kereszteződés közelében (Burger Kingnél) és az Ostrom utca Szabó Ilonka utca kereszteződésnél.  Parkoláskor kérjük figyeljenek a megváltozott forgalmi rendre!

A Széll Kálmán tér átépítésével kapcsolatban vasárnaptól életbe lépő további forgalmi változásokat a BKK információs oldalán kaphatnak. 

 

 

- Május 29-től a Fiáth J. utca 10 sz. előtt burkolatsüllyedés miatt 20 méteres szakaszon megállási tilalom került bevezetésre, előreláthatólag június 3-ig


- Május 31-én  a Vári Kapisztrán téri parkolóban 
8.00 - 18.00 óra között megállási tilalom lép életbe gyermeknapi rendezvény miatt. 


-Június 2-án
8.00 - 15.00  óra között fakivágást végeznek a Batthyány utca - Kapás utca kereszteződése közelében. A munkálatok miatt a Kapás utcai autószerviz és a Batthyány utca közötti parkolóban ideiglenesen megállási tilalom lép érvénybe.
 

 

- Június 2-án 8.00 - 15.00 óra között a Logodi utca 61 - 65 sz. épületekkel szembeni üres terület fagallyazását végzik. A munkálatok miatt ideiglenesen megállási tilalom lép érvénybe a parkolóhelyeken.- Június 5-ig a Babits Mihály sétányon gyeprácsos parkolóhelyeket alakítanak ki, emiatt a sétány teljes területén illetve a Táncsics M. utca - Babits köz kereszteződésénél 20 méteres szakaszon megállási tilalom van érvényben.

Címkék: favágás megállási tilalom Forgalmi változások

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr1007502742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.