A Lisznyai utcában (Czakó utca - Fém utca közötti szakaszon) elkészült a járdaszegély döntése. Jelenleg a Fém utca Fenyő utca közötti szakaszon dolgoznak az útépítők emiatt a munkaterület mellett szakaszos megállási tilalom kerül bevezetésre.
Kérjük figyeljék a kihelyezett táblákat. 

DSCN3685.JPG

Címkék: útépítés Lisznyai utca

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr356222962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jednota 2014.05.29. 09:51:42

Bocsánat, de miért kell felengedni a járdára az autókat, elég széles az úttest, nem?!

egyker 2014.05.29. 16:08:24

Tisztelt Jednota!

A parkolás módja ezentúl sem fog változni a Lisznyai utcában, továbbra is 2 kerékkel a járdán fognak parkolni, csak kényelmesebb felhajtást biztosít a döntött szegély (Nem tervezik a teljes járdára való felállás kialakítását, tehát továbbra is megmarad a járda 2/3 része a gyalogosoknak)

A Lisznyai utca ezen szakasza kétirányú. Ha mindkét oldalon a gépkocsik a járdával párhuzamos módon parkolnának akkor egyirányú utcát kellene kialakítani, mely az itt élők számára kényelmetlen lenne, feleslegesen kellene keringeniük a Naphegyi kis utcákban. A kertvárosi jellegű, kisebb forgalmú utcákban a járdán ezentúl is kényelmesen el tudnak férni a gyalogosok.
üdvözlettel: egyker.blog
süti beállítások módosítása