A SPAR Magyarország Kft. nemzetközi együttműködés keretében nagyszabású átalakítási projektet valósított meg idén nyáron a Mammut Bevásárlóközpontban lévő SPAR szupermarketben. A minden területen megújult üzlet a legkorszerűbb technikai megoldásokkal, teljesen egyedi kialakítással és saját meleg konyhás étteremmel várja ismét a vásárlókat 2014. augusztus 28-tól.

A SPAR budapesti üzletegysége a vásárlók igényeinek megfelelően korszerű, praktikus és nem utolsósorban teljesen egyedi kialakítással nyitja meg kapuit a Mammut Bevásárlóközpontban. Az átfogó átalakítási munkálatok eredményeként a megújult szupermarketben egy modern, piac-jellegű tér jött létre. A csaknem 2000 m2-es eladótér – ahová a mozgólépcsőn leérkezve lépünk be – egyszerre tágas és otthonos, így a vásárlók mostantól még kényelmesebben és igazán esztétikus környezetben végezhetik a mindennapi és  nagybevásárlásaikat.

A tíz hétig tartó nagyszabású átépítés nemzetközi kooperációban valósult meg. A koncepció közös kidolgozása mellett a hollandiai SPAR International, a SPAR Ausztria és a SPAR Magyarország Kft. együttműködése keretében folyt a tervezés és alakult ki az áruvilág-alapú eladótér, mely a kis- és nagy bevásárlásoknál egyaránt vevőbarát módon teszi lehetővé az eligazodást. Ezt az egyedi bolti vevőtájékoztatók is segítik.

spar1.JPG


A modernizált üzlet a legkorszerűbb épületgépészeti megoldásokkal és boltberendezésekkel üzemel, a legújabb energiahatékonysági elvárásoknak megfelelően. A több ezer árucikket tartalmazó választék számos specialitással kiegészült, így például naponta frissen érkező tengeri halkínálattal is.

A szupermarket előterében – a SPAR-üzletek között egyedülálló módon – saját „SPAR to go” étterem is üzemelni fog, melynek hideg- és meleg konyhai készítményei elvihetőek vagy akár helyben is fogyaszthatóak. A „SPAR to go” snack-bar kínálatában több mint 200 fogás szerepel a főzelékektől a frissensülteken át a grillételekig. Napi szinten 20-25 étel közül választhatnak majd a vendégek, és valamennyi fogás helyben, friss alapanyagokból készül.

A SPAR Magyarország Kft. az ország egyik legnagyobb áruházláncaként jelenleg 411 üzletet üzemeltet, melyek közül 393 saját tulajdonú, 18 pedig magánkiskereskedőkkel kötött együttműködés alapján franchise rendszerben működik. A most megújult SPAR szupermarket a Mammutban Orha Béláné vezetésével, 85 munkatárssal várja a vásárlókat a hét minden napján.

spar2.JPG

(A képen Niels Dekkers, a SPAR International projektmenedzsere, Bukta Katalin műszaki munkatárs, Orha Béláné üzletvezető, Erwin Schmuck ügyvezető igazgató, Lakatos Norbert beruházási főmunkatárs, Delbó Lajos értékesítési vezető és Rudolf Staudinger, a SPAR Ausztria igazgatósági tagja.)

Nyitva tartás:

H-Szo: 6.30 – 22.00
V: 8.00 – 19.00

Címkék: spar felújítás átadás mammut

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr26643181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása