Október 24 (péntektől) október 27 (hétfő reggelig) a Dózsa Gy. tér közelében folytatódik az Attila út - Krisztina krt átkötőutak felújítása. A felújítás II. ütemében az átkötőút útpályájának marását és aszfaltozását végzik, ezért azokat teljes hosszában lezárják.

Ahogy az ezt megelőző hétvégén is, az Attila út Sarló utca és Dózsa György tér közötti részét ideiglenesen kétirányúsítják, az Alagút utca felől érkező járművekkel a Dózsa György térnél található átkötőúton haladhatnak át a Krisztina körútra.

A Krisztina körút a Déli pályaudvar felé az Attila útról az Alagút utcába balra, majd onnan a Krisztina téren jobbra kanyarodva lesz elérhető.

A 16-os autóbusz, a 916-os éjszakai járat terelve közlekedik, nem érinti Krisztina tér megállót, helyette az Attila út kereszteződés után kijelölt ideiglenes megállóhelyen állnak meg a járatok.

A korlátozások miatt kérjük az erre közlekedők türelmét és megértését.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr246827375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása