dscf7107.JPG

 

Tisztelt Lakosok és Gépjárművezetők!

 

2015. június 1.-től az I. kerület Fővárosi tulajdonú utak – Szirtes út, Sánc utca, Krisztina krt., Attila út, Dózsa György tér Attila úti része, Alagút utca, Szarvas tér, Lánchíd utca páratlan oldala (az épületek előtti párhuzamos parkoló), Döbrentei utca, és Döbrentei tér, Fő utca és a Bem rakpart – a díjköteles parkolási övezetbe bevonásra kerülnek.

 

2 db új mobilparkolási kód kerül bevezetésre melyek a fővárosi tulajdonú területekre lesznek érvényesek.

MOPA kód:   3016
Óradíj:        440 Ft/óra
Maximális parkolási idő: 180 perc

Érvényes: Krisztina krt., Attila út, Dózsa György tér Attila úti része, Alagút utca, Szarvas tér, Lánchíd utca páratlan oldala (az épületek előtti párhuzamos parkoló), Döbrentei utca, és Döbrentei tér, Fő utca és a Bem rakpart

 

MOPA kód:  3017
Óradíj:   350 Ft/óra
Maximális parkolási idő: 180 perc
Érvényes: Sánc utca és a Szirtes út a Citadella előtti parkoló kivételével (Szirtes út 30-32.)

 

2015. május 26. és 2015. május 31. között az újonnan kihelyezett jegykiadó automaták próbaüzeme zajlik. Kérjük, ezen időszak alatt ne használják az automatákat!


Munkatársaink szórólapok kihelyezésével segítik az érintett szakaszokon várakozó gépjárművezetők tájékoztatását.

 

Korábban írtuk:

A Fővárosi Közgyűlés döntése értelmében az I. kerület fővárosi tulajdonú útjain is díjköteles lesz a parkolás, június 1-től ezeken a területek is a Budavári Kapu kft. látja el a parkolás-üzemeltetést.

Felhívjuk azon gépjárművel rendelkező lakosok figyelmét, akiknek lakcímük a fővárosi tulajdonú utak mentén van, és eddig még az ingyenes lakossági várakozási hozzájárulást nem váltották ki, hogy 2015. május 29-ig tegyék meg az Attila úti Ügyfélszolgálati irodán.  (Cím: 1013 Budapest, Attila út 65., telefon: 225-7276, 225-7277)

Az ügyintézéshez kérjük, szíveskedjen elhozni a személyazonosító iratokat (személyi igazolvány és lakcímkártya), a gépjármű forgalmi engedélyét, illetve, amennyiben nem személyesen történik az ügyintézés, két tanú által aláírt meghatalmazást. Az eljárási díj 2000 Ft, amit helyben bankkártyával vagy posti úton tud megfizetni. (A postai befizetéshez csekk az ügyfélszolgálaton kapható.)

 

I. kerületi parkolási térkép:

parkolasi_terkep.jpg

 

 

 

Címkék: parkolás I. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr327496034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása