Árvíz infó:

 2013.06.06. 10:07

Az alsó rakparti utak lezárása miatt Budapest belső területein és gerincútvonalain jelentősen megnövekedett a közúti forgalom, ezért az ott közlekedő járataink esetében is nőtt a menetidő.

Jelenleg az alábbi autóbuszjáratainkon kell hosszabb menetidőre számítani:
2-es villamospótló
5-ös
7-es buszcsalád
8-as
9-es
15-ös
86-os
112-es
178-as.


Batthyány tér, HÉV állomás várható lezárása:


- A H5-ös hév forgalmában a Duna vízállásától függően, várhatóan péntek reggeltől kerülhet sor korlátozására. A forgalomkorlátozás pontos időpontját a vízállás változásának függvényében, később határozzuk meg és arról azonnal tájékoztatást adunk. A korlátozás életbe lépésétől kezdve a H5-ös hév Békásmegyerről és Szentendréről csak a Margit hídi felszíni állomásig közlekedik majd, a hévek kisegítésére pótlóbusz indítását is tervezzük.

forrás: BKK

A korlátozás életbe lépésétől kezdve a H5-ös hév Békásmegyerről és Szentendréről csak a Margit hídi felszíni állomásig közlekedik majd, a hévek kisegítésére pótlóbusz indítását is tervezzük.
- A H5-ös hév Margit hídi felszíni állomása mellett található kerékpárutat a hév közlekedésének korlátozásától kezdve lezárjuk. A Margit hídi felszíni állomás peronjának teljes hosszában a kerékpárút ideiglenesen megszűnik.

Kérjük, hogy a biciklivel erre közlekedők fokozottan figyeljenek az itt megnövekedett utasforgalomra való tekintettel, és az adott szakaszon gyalogosan tolják át kerékpárjukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr885346648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása