2013.08.05-től

a Tárnok utca, illetve a Dísz tér útvonalán útfelújítási munkálatok kezdődnek, melyek a forgalomtechnikai változásokon kívül a várban történő parkolási lehetőségeket is befolyásolják az alábbiak szerint:

- a Tárnok utcán megszűnik a közlekedés, helyette az Úri utcán lesz biztosított a kétirányú forgalom,

- a Dísz téren lévő fizető parkolóhelyek a munkálatok befejezéséig nem használhatók!

- a Színház utcában történt várakozás díját – a fizető automata helyett – a Palota úti kapunál lehet kifizetni.

Tekintettel arra, hogy a fizető övezetben erre az időszakra megszűnik a parkolási lehetőség, a várakozási díjat - a Színház utcai parkolás kivételével - a védett övezetre érvényes tarifa szerint kell megfizetni.

Várakozási díjak /személyautók esetén/:

- 30 perc ingyenes

- 30 percen túl, 60 percen belül: 520 Ft

- egy órát meghaladóan: 5250 Ft

A Hunyadi és a Palota úton található buszos várakozási helyeken a turistabuszok továbbra is változatlan díjtétel mellett várakozhatnak.

A felújítási munkák - előre láthatóan - 3 hónapig tartanak.

Az esetleges kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó hivatkozás:
http://egyker.blog.hu/2013/08/02/tajekoztato_a_vari_utfelujitasrol

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr275448054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Henry Jaaxto 2013.09.14. 18:53:03

Világ röheje, hogy egy ennyire fontos, műemlékekkel telezsúfolt helyen az utók parkolása a legfontosabb kérdés! Undorító, hogy a várnegyedben készült képek nagy részét a parkoló autók teszik ki, akik olyan zsúfoltságot és káoszt teremtenek, mint még Pesten sem! KITILTANI A ROHADT AUTÓKAT A VÁRNEGYEDBŐL!!!! Pont úgy, ahogy minden normális, európai városban ezt megoldották, csak az elmebeteg Budapesten nem sikerült, mert derogál a várnegyedi uraknak pár métert megtenni gyalog, ezért a 250 éves műemlék házaik elé akarják parkoltatni az autójukat!!!! A turisták nem tudnak egy fotőt készíteni a Szemtháromság téren anélkül, hogy rájuk ne dudálna valamelyik épp arra járó autos. Az ilyen kiemelt részek automentes övezetnek számítanak mindenhol Európában, itt meg akkora forgalom van, mint a Belvárosban! Az autós lobbitól kezdeve kik voltak azok az agyament bugyuta polgármesterek, akik ezt megengedték, preferálták! Most felújítják az utcákat, de minek is: legyen hol állni a mocskos autóiknak! Csak nézzék meg Győrt, még külföldre sem kell menni, hogyan oldották meg ők, hogyan vágták ki az autókat a történelmi városból. Az UNeSCo helyében visszavonnám a World Heritage címet Budától, amíg ezt meg nem teszi. Méltatlan, röhejes, undorítő!!! AUTOMENTES BUDAVÁRAT!!!!!
süti beállítások módosítása