Tisztelt Olvasóink!

Szerkesztési irányelveink alapján blog és közösségi oldalunkon soha nem közöljük le, illetve mindig moderáljuk vagy töröljük az alábbi három kategóriába tartozó híreket, beírásokat és hozzászólásokat, kivéve az alant részletezett különleges feltételek fennállása esetén:

1.
Párt vagy helyi pártszervezet nevében beküldött anyagokat, pártrendezvényekről, pártok által szervezett demonstrációkról szóló és bármely párt által kiadott egyéb tartalmakat.

Bizonyos esetekben leközlünk párthoz köthető kezdeményezéseket, amennyiben az I. kerületi lakosok számára közérdekű értékkel bír vagy közérdeklődésre számíthat és mindez magánszemélyként, saját névvel kerül beküldésre vagy meghirdetésre, valamint a párt neve és logója nincs feltüntetve.

Nem számítanak pártpolitikai vonatkozásúnak a kerületet érintő, mindenkori hivatalos állami vagy önkormányzati rendezvények és közlemények.

2.
Vallási rendezvényről szóló vagy egyházhoz kötődő hír, amely kapcsán kizárólag az adott felekezethez tartozó egyének érintettek, illetve hittérítő tevékenység esete áll fenn.

Leközlünk viszont egyházak által szervezett, nem csak az adott vallási közösség tagjai, hanem mindenki számára nyitott, vallásgyakorláshoz közvetlenül nem kapcsolódó rendezvényeket (pl. nyilvános koncert egy templomban), egyházi kezelésben lévő épületekkel kapcsolatos híreket (pl. felújítottak egy templomot). Ilyen esetekben a híranyag közérdekű és nyilvános jellege a mérvadó.

3.
A hatályos média szabályozás szerint kizárólag 18 éven felülieknek szóló tartalmakat.

Kérjük ezen irányelvek figyelembevételét.
Köszönjük megértésüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr415786447
süti beállítások módosítása