- Filmforgatás miatt március 7, 8 valamint 10, 11-én a Clark Ádám téri parkoló időszakosan lezárásra kerül, valamint a Hunyadi J. út egy szakaszán megállási tilalom lép életbe. 

- A Budai vár területén ideiglenes buszmegállók telepítését végezik az Úri utcában, a Tárnok utcában és a Bécsi Kapu téren, emiatt megállási tilalom kerül bevezetésre a Dísz tér 6-7 (Tárnok u.), Dísz tér 11-12 (Úri utca), a Bécsi kapu téri levéltárral szemközti parkolóban.

Az Országház utca forgalmi irányának megfordítása érdekében március 9-én 9:00 órától március 10-ig 8:00 óráig az Országház utca mindkét oldalán megállási tilalom kerül bevezetésre, továbbá a Nándor utca páros oldalán is megállási tilalom lép érvénybe, mivel az utca kétirányúvá válik !

- Hétfőtől teljes szélességben lezárásra került a Fortuna utca, változik az Országház utca forgalmi iránya és kétirányúvá válik a Nándor utca.

További információkért kattintson a térképre:

Fortuna utca terelés.jpg

Címkék: útépítés Országház utca Budai vár vári útépítés Vári útfelújítás 16-os busz Nándor utca

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr115848447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása