Forgalmi változások

 2014.03.21. 13:26

A Naphegy térségében élők közlekedését elősegítve a Budapesti Közlekedési Központ felülvizsgálta és elvégezte a Mészáros utca - Naphegy utca kereszteződésében a "Különösen veszélyes helyekre" figyelmeztető útburkolati jelek felfestését.

A jelzett területet minden esetben szabadon kell hagyni, azon a megállás tilos!

Az intézkedés hatására a Naphegy utcába könnyebben, várakozás nélkül be lehet hajtani, ezáltal a Mészáros utcában csökken a torlódás, forgalma egyenletesebbé válik. 


DSCN1638.JPG

A BKK által felülvizsgálatra került a Krisztina körút. - Kuny D. utca kereszteződése is. A villamos megállóhely feljebb helyezése információnk szerint egyenlőre nem történik meg, így az évek óta ideiglenes, kopottas gyalogos átkelőhely felfestését véglegesítették.  (képünk még a tavalyi állapotokat tükrözi)

DSCN7005.jpg

 

 

Folyik a Széna téri BUBI - kerékpár dokkoló állomás telepítése emiatt a taxiállomás áthelyezésre került, valamint a Széna tér 1. számnál új taxiállomások is kijelölésre kerültek. Kérjük figyeljenek a megváltozott forgalmi rendre.  

A Széna téri Shell benzinkút térségében  - olvasóink által is jelzett -  BUSZ sáv felírat megszüntetésre került, a kanyarodó sáv kijelölését a BKK jóváhagyta és a területre felfestette.
(Évekkel ezelőtt a Széna tér - Batthyány tér - Sárisáp - Esztergom helyközi autóbuszjárat,  Hattyú utcába történő bekanyarodásának elősegítése érdekében került fel a burkolatra a BUSZ felírat, de időközben a járatot megszüntették, így értelmetlenné vált, emiatt kanyarodó sáv került kialakításra) 

DSCN9604.jpg

DSCN1623.JPG

 

Megállási tilalom: 

Információnk szerint a Bem rakpart egy szakaszán filmforgatás miatt megállási tilalmat vezetnek be a hétvégén, továbbá a Hattyú utcában, Batthyány utcában és Csalogány utcában közvilágítási oszlopok festése miatt szakaszosan megállási tilalom kerül bevezetésre szombati napra. A festés miatt útszűkület is nehezítheti a haladást. Kérjük figyeljék a kihelyezett jelzőtáblákat!

Címkék: Forgalmi változások

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr555872388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikszer 2014.03.21. 14:07:29

Mikor fogják korlátozni az Iskola utca forgalmát?

Rengeteg iskolás, óvodás, szülő, turista sétál arra.

De sajnos a Szél Kálmán térről leömlő átmenő forgalom a Donáti utcán keresztül erre rövidíti le az utat, de a Fő utcai dugót is erre kerüli ki.

Egész egyszerűen az átmenő forgalmat ki kellene tiltani, ahogy ezt nyugaton teszik a lakó övezetekben.

mikszer 2014.03.21. 14:09:55

Ja és a Mária téren is elgondolkozhatnának a forgalom átszervezésén, ahogy pl. itt: batthy.blog.hu/2014/03/14/maria_siralom is javasolják.
süti beállítások módosítása