A Vízivárosi Klub programjai

 2014.04.14. 17:30

Március végén nyitotta meg kapuit a Batthyány utca 26. szám alatt a Vizivárosi Klub. A kerület új közösségi találkozóhelye várja Bridzs Klubbal, Meridián tornával, Könyvet-könyvért akcióval várja a látogatókat.

Programok:

Bridzs Klub
Minden csütörtökön 14.30

Április 15. kedd 11.00
Meridián Torna bemutató
Haide Éva vezetésével (minden korosztálynak)

Április 24. csütörtök 17.00
Az 50 éve alapított Cinema '64 filmklub vetítéssel egybekötött Jancsó Miklós emlékülése.

Informatika Időseknek
20 órás kalandozás a számítástechnika és az internet világában. I. kerületi öregségi nyugdíjasok jelentkezését várjuk! A csoportok egyeztetett időpontokban indulnak.

Részvételi díj: 4000 Ft

Könyvet-könyvért
A Vízivárosi Klub próbálja az aktuális igények figyelembevételével alakítani műsorstruktúráját, valamint szolgáltatásait. Felmerült bennünk egy - külföldön és Magyarországon is számos helyen bevált - szabadon használható könyvtár létrehozásának gondolata.

A kezdeményezésnek az a célja, hogy a könyvekhez ingyen, mindenféle regisztráció nélkül, bárki és bármikor hozzáférhessen, a szekrények rendben tartását pedig önként végzik a látogatók.

Lényege, hogy bárki bármikor hozhat a szekrénybe könyvet, és cserébe el is vihet onnan, és ehhez semmiféle formaságnak vagy kötelezettségnek nem kell alávetnie magát. Ezzel a lehetőséggel egyrészt hozzájárulunk az olvasási kultúra népszerűsítéséhez, másrészt - reményeink szerint - a könyvek is folyamatosan cserélődnek.


A Vízivárosi Klub címe: I., Batthyány utca 26. Nyitva tartás: hétfőn, szerdán, pénteken 8-16 óráig, kedden és csütörtökön 12-19 óráig. Azok a civil közösségek, akik szívesen tartanák a klubban összejöveteleiket a 06-1-201-0324-es telefonszámon jelentkezhetnek. 

Címkék: Vízivárosi Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr476033999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása