Játszótér információk

 2014.04.30. 09:30

-A Franklin utcai játszótér egy része május 15-ig füvesítés miatt továbbra is el van kerítve, kérjük ne lépjenek az elkerített területre.

DSCN2722.JPG


- A Szirtes - Bérc (Vuk) játszótéren a homokozó árnyékolója felszerelésre került, a Vuk "szobor" környezetében talajrendezést, cserjésítést, füvesítést végeznek a jövő hét folyamán, lezárásra nem kerül sor.

DSCN2734.JPG


- A Vári játszótéren (és a kerület többi részén) faültetést végeznek, a kitermelt földkupacok elszállítása folyamatban van, kérjük addig fokozott figyelemmel közlekedjenek a játszótéren.

- Mária téri játszótéren várhatóan a jövő héten építési munkálatokat fognak végezni, a játszótér nem kerül lezárásra, csak a terület egy kisebb részét kerítik el.


A játszótereken az ivókutak beüzemelése folyamatos, várhatóan a hét végéig minden játszótéren üzemelni fog az ivókút.

Címkék: játszótér játszóterek I. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr706099455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása