Budai alsó rakpart lezárás:

Május 23-án, pénteken 22:00-tól 24-én, szombaton 20:00-ig mindkét irányban lezárják a budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és a Margit híd között, mert a Friedrich Born rakpart Duna felőli sávján felújítási munkákat végeznek. A lezárás miatt szombaton napközben torlódások várhatóak a Műegyetem rakparton, a Szent Gellért rakparton, az Attila úton, a Fő utcában, valamint a Bem rakparton, ezért javasoljuk a pesti alsó rakpart, illetve a Hungária körgyűrű használatát. A munkavégzés a tömegközlekedési forgalmat nem érinti.

A budai alsó rakpart Friedrich Born rakparti szakaszán a Duna felőli forgalmi sáv igen rossz állapotú, ezért a Várkert Bazár rekonstrukciós munkáihoz kapcsolódva felújítják az útpálya ezen részét, a Várkert Bazár magasságában lévő gyalogátkelőtől az Erzsébet híd irányába, közel 500 méteres szakaszon. A felújítás során eltávolítják a kopóréteget, a nagy teherbírású kockakövet útalapként megtartják, arra kiegyenlítő, majd új kopóréteget terítünk.

A munkavégzés idejére, 2014. május 23-án (pénteken) 22:00-től 24-én (szombaton) 20:00-ig mindkét irányban lezárják a budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és a Margit híd között, így csak a Margit híd és a Mozaik utca közötti szakaszon lehet majd autózni. A forgalomkorlátozás miatt szombaton napközben torlódások várhatóak a Műegyetem rakparton, a Szent Gellért rakparton, az Attila úton, a Fő utcában és a Bem rakparton. Terelőútként a pesti alsó rakpart, illetve a Hungária körgyűrű használatát javasoljuk. A lezárás a tömegközlekedési forgalmat nem érinti.  (BKK)




Filmforgatás miatt megállási tilalom lesz május 23-án 0:00 órától  május 24-én 24:00 óráig a Corvin téren, Szilágyi Dezső téren, Lovas úti parkolóban és Ostrom utcában a Várfok utca - Batthyány utca közötti szakaszon. A filmforgatás miatt az átmenő forgalmat  pár percre korlátozhatják. 

DSCN3469.JPG




A Vám utcában fekvőrendőrt építenek május 24-én 8:00 - 12:00 óra között, emiatt a Vám utca (Donáti utca - Iskola utca közötti szakasza) teljes lezárásra kerül!  
Kerülőút:  Donáti utca - Mária tér - Batthyány utca - Fő utca - Markovits utca - Iskola utca

DSCN2666.jpg

 

Gyermeknapi rendezvény miatt  május 25-én  06:00 - 16:00 óráig megállási tilalom lesz a Kapisztrán téren.Gyereknap (2).JPG

 

Rumini játszótéravató ünnepség miatt megállási tilalom lesz a Donáti utcában a Mária téri játszótér mellett szombat délutántól vasárnap estig.

Rumini2.jpg

 

 

A Vérmező úti buszsáv építésével egyidejűleg a Vérmező úton (Attila út - Várfok utca közötti szakaszon)  a parkolási lehetőség véglegesen megszűnt. A megszűnt parkolóhelyek helyett a Logodi utca ( Vérmező út - Körmöci lépcső) közötti szakaszán jelöltek ki parkolóhelyeket. 

 


Az Attila út 1-3 előtti parkoló területén kisebb úthibák kijavítását végzik pénteken és szombaton, emiatt útszűkület nehezítheti a haladást!

Kérjük figyeljenek a megváltozott forgalmi rendre!

Címkék: parkolás fekvőrendőr buszsáv forgalmi változások megállási tilalom Vérmező út

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr846195031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása