A Várbazár építése miatt a 86-os autóbusz elkerüli a Várkert rakpartot, Újbuda felé a Clark Ádám tér–Alagút–Attila utca útvonalon közlekedik, már április legvégétől. A péntek déltájt is igen erős forgalomban (vagy épp a hidegfront hatására) egy csuklós Volvo nehezen tudott az Alagút utcából nagy ívben balra kanyarodni, a rosszul kiszámított forduló miatt a visszapillantó tükör felakadt a jelzőlámpa oszlopára.

86.jpg

A járművezető – feltehetőleg a nagyobb károsodás megelőzése miatt – tolatva, gázt adva nem akarta kiszabadítani a buszt, előbb rendőri felügyelettel, majd néhány leszállt utas segítségével, kézi erővel szabadították ki a pórul járt járművet, a pár perces fennakadás azonban komoly torlódásokat okozott, írja az Indóház.

8602.jpg

Címkék: Krisztinaváros 86-os busz Krisztina tér

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr316238028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása