A Budavári Önkormányzat beruházásában új kandelábereket helyeznek üzembe három kerületi lépcsőn, a lépcsők jobb láthatósága valamint a biztonságosabb közlekedés érdekében.

A Toldy Ferenc u. 4. sz. -  Szabó Ilonka utca között felvezető "névtelen lépcsőn / Mansfeld lépcsőn" egyáltalán nem volt közvilágítás, most 3 db új kandeláber biztosítja lépcsők megfelelő megvilágítását. 




A Kagyló lépcső felső szakaszát 1 db.  gázlámpa  világította meg, mely nem biztosított megfelelő megvilágítást, így  a gázlámpa mellé 2 db elektromos kandelábert telepítettek a lépcső közelében. 




A Tibor utcai lépcső alsó szakaszán, - feltételezések szerint - egykoron a Duna TV által telepített régi közvilágítási lámpák üzemeltek, melyet az intézmény bezárása után nem tartottak karban, a lámpák idővel tönkrementek, így a lépcső sötétté vált. A Budavári Önkormányzat több lakossági kérésre a Tibor utca alsó szakaszán is kiépítette a megfelelő közvilágítást.

 

 


Bár a Budavári Önkormányzat munkatársai és a Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft szakemberei folyamatosan ellenőrzik a közterületek megfelelő megvilágítását, várjuk olvasóink észrevételét, -  hol észlelnek sötét, nem megfelelő megvilágítású területet? 

Címkék: közvilágítás kandeláber Tibor utca Toldy Ferenc utca Kagyló lépcső

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr946289515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása