Június 16-ától, a Fehérvári út és a Hengermalom út csomópontjában is megkezdik az 1-es villamos pályaépítési munkáit. 

A pályaépítési és közműmunkák miatt egészen augusztus végéig több dél-budai villamosjárat közlekedése is változik: június 16-ától, hétfőtől bár teljes útvonalon, de a Fehérvári úton az Etele út kereszteződésének két oldalán kialakított ideiglenes végállomások mentén két szakaszra osztva közlekedik a 18-as, a 41-es, és a 47-es villamos, azaz az utasoknak – bármely irányból érkeznek is – az Etele út/Fehérvári út megállóhelyen le kell szállni a járműről, és a kereszteződés másik oldalán, körülbelül 250 méter gyaloglás után tudnak a járatra ismét felszállni.

Az ezt megelőző hétvégén, június 13-án, pénteken 16:00-tól 15-én, vasárnap az utolsó járatindulásig – az ideiglenes végállomások kialakításának idején – a dél-budai 18-as, 41-es és 47-es villamosjáratok rövidített útvonalon járnak.

 

Részletekért kattintson a logóra:

BKK01.png

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr586298803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása