Fontosabb útbontási munkálatok

 2014.07.02. 16:44

Az  Attila úton a Szarvas tér - Sarló utca között szakaszosan elkerítik a jobb oldali sávot kábelfektetés miatt.

Ahogy előzőleg jeleztük a Logodi utcában is folynak a kábelépítési munkálatok, a Vérmező úttól a Mikó utcáig. Emiatt az utca páros oldalán található járdáját -  várhatóan július 20-ig  - teljes szélességben felbontották. A Logodi utcai kábelfektetéshez kapcsolódóan a Vérmező út 16. sz. előtti járda (Logodi utca - Várfok utca között) teljes lezárásra került.  A gyalogosforgalmat a rézsű felőli oldalra terelik át.  

DSCN4418.JPG

 

DSCN4420.JPG

A Fő utcában is kábelcserét végeznek, emiatt a Székely utca - Apor Péter utca között a járdát több helyen felbontották, de a helyreállítási munkálatok már megkezdődtek.

Az Ostrom utcában kábelcsere miatt a Batthyány utca - Hunfalvy utca között a páratlan oldali járdát felbontották, gyalogos forgalom az utca túloldalán lehetséges. 

Megkezdődött a Kard utca felújítása is emiatt az utcát lezárták, a Nándor utcát ideiglenesen kétirányúsították.

Címkék: útépítés útlezárás

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr846468133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása