A nagykörúti villamosmegállók utastájékoztató oszlopainak állapota az elmúlt években a rongálásoknak köszönhetően teljesen leromlott. Egyes megállókban a firkálások, graffitik, tagek és karcolások miatt részben olvashatatlanná váltak a menetrendek, a közlekedési információk, de a rongálók nem kímélték a megállóhely nevét mutató feliratot és a dohányzás tiltásáról tájékoztató táblát sem.

Minden megálló állapotát felmérte a BKK és teljes egészében felújította az utastájékoztató infrastruktúrát. Letakarították és lecserélték a KRESZ-táblákat, új megállóhelyi névtáblákat és dohányozni tilos táblákat helyeztek ki és ahol szükséges volt, lefestették az oszlopokat, felújították a menetrendtartó vitrineket, kicserélve azok üvegeit. A felújítás költsége – azaz a rongálások által okozott kár – megközelítőleg 2 millió forint volt.

A következő hetekben és hónapokban a megállóhelyi utastájékoztatási elemek felújítását a végállomásokon folytatják, majd a többi BKK kezelésében lévő több mint 5000 megálló állapotát teszik rendbe. (BKK)

10522677_715448758513615_4413024096475343918_n.jpg

Címkék: graffiti villamos tisztítás megállóhely BKK

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr896529079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása