Jó ütemben halad a Lánchíd utca felújítása, a főnyomócső cseréje után már megkezdték a díszburkolat építését. A beruházás a Budai Vár és környéke közlekedésfejlesztési projekt részeként valósul meg.  

Április végén kezdődött meg a Lánchíd utca – Ybl Miklós tér - Döbrentei utca – Apród utca felújítása. Az elmúlt hetekben a Lánchíd utcában befejeződött a 19 ezer 900 négyzetméternyi aszfalt út és járda, valamint 3 ezer 530 folyóméternyi járdaszegély elbontása és a vízfőnyomócső cseréje. A kivitelező már megkezdte a díszburkolat építését.  

A Budai Vár és környéke közlekedésfejlesztési projekt részeként az utcában 4800 méternyi kiemelt és süllyesztett járdaszegélyt, 6700 négyzet¬méternyi bazalt nagykockakő burkolatot, a kerékpársávok számára több mint 2200 négyzetméternyi nagy elemes térkövet és további 6 ezer négyzetméternyi vágott bazalt burkolatot fektetnek le. A felújítása része a zöldterület megújítása, az automata öntözőrendszer kiépítése, a kandeláberek és a forgalomtechnikai jelzőoszlopok cseréje is.  A felújítási munkálatok augusztus végére készülnek el. 

Címkék: Várkert Lánchíd utca Bazár

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr666534677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása