Két gyalogost is elgázolt a 105-ös Budapest I. kerületében, az Alagút utca és az Attila út kereszteződésében. Egyikük, egy idős nő, a busz alá szorult, a kiszabadításához meg kell emelni a járművet, a másik, egy idős férfi, nem szorult be, de az ütéstől súlyos sérüléseket szenvedett.

Index.jpg

A Katasztrófavédelem később azt közölte, hogy a busz alá szorult asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. 

Egyik irányban sem járható az Attila út az Alagút utcát érintő szakaszon, a forgalmat a Krisztina körútra terelik. A baleset miatt a Hegyalja útnál rendőri irányítással terelik a forgalmat.

A baleset miatt elterelik az 5-ös, a 86-os, a 105-ös és a 178-as buszokat – mondta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere. Az augusztus 20-ai forgalomkorlátozások miatt a 86-os és a 105-ös busz eleve módosított útvonalon járt.

A baleset oka ismeretlen, körülményeit most is vizsgálják a rendőrök, tart a helyszínelés – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.    
(Forrás: MTI / fotó: Index)

Címkék: 105-ös busz Krisztina tér

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr466617101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása