új VUK avató.png

Négy évvel ezelőtt, 2010-ben adták át a Gellérthegyen, a Szirtes utca – Bérc utca sarkán a Vuk játszóteret, amelyet akkor Dargay Attila Balázs Béla-díjas, érdemes és kiváló művész, animációs filmrendező emlékének ajánlott az Önkormányzat. 

 

A játszótér és a Vuk rajzfilm kedves figurái alapján készült játszószerek gyorsan a gyermekek kedvencei lettek.

 

A Budavári Önkormányzat az idei évben bővítette játszóteret, hogy a gyermekek nagyobb területen tudjanak játszani és a 7-10 éves gyermekek is találjanak a maguknak egyedi játszószereket.

 


Ezúton meghívjuk Önt és kedves családját  
2014. szeptember 5-jén 17.00 órakor a kibővített és újjászületett Vuk játszótér avatására! Az avatón velünk lesz Polgár Judit, világbajnok sakknagymester és Berg Judit író is.

 


A gyerekeket zenés programmal és Állatijó! állatbemutatóval várjuk!




Képek a megszépült játszótérről: 

 

 

A játszótér megközelíthetősége:

- Autóbusszal:  Móricz Zs. körtérről, vagy a Hegyalja út (Sánc utca) felől a 27-es autóbusszal, a Búsuló Juhász megállóhelyig utazva, onnan 1 perc séta a Bérc utcáig.

- Gépkocsival: A Hegyalja úton a Szirtes utcán felhaladva a Bérc utcai elágazásig haladva közelíthető meg. 

Címkék: játszótér vuk avatás átadás Szirtes utca Bérc utca

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr546654793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása