A Szentháromság tér burkolatfelújítási munkálatai miatt a Penta Kft a parkoló jelentős részét elkerítette, a munkaterület miatt az Illés kút jelenleg megközelíthetetlen, emiatt a kutat a munkavégzés idejére elzárják. Vízvételi lehetőség a Zenepavilon mellett található ivókútnál valamint a vári játszótéren biztosított.

DSCF3374.JPG


Hamarosan a Vári játszótér előtti lejárót is felújítják emiatt  - előreláthatólag jövő héttől - néhány napig a játszótér akadálymentesen nem lesz megközelíthető, csak a Zenepavilon melletti lépcsősoron keresztül.

DSCF3370.JPG

A vári játszótéren térfigyelő kamerát valamit reflektorokat telepítenek, emiatt időszakosan a játszótér egy kisebb részét a munkaterület mellett lezárják.
DSCF3369.JPG

A  Szentháromság u. 2 sz. épület felújítását is megkezdték, emiatt a Szentháromság téri buszmegálló padjait áthelyezték, és jelentősen leszűkítették a járdát.  Kérjük figyeljenek a munkaterület melletti elhaladásnál.
DSCF3388.JPG

Címkék: felújítás Szentháromság tér

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr656727999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása