A Budavári Önkormányzat kérésére a Fővárosi Önkormányzat a Főkerttel együttműködve megkezdi a Palota úti kutyafuttató kialakítását. Az egykori szőlőskert helyén létesítendő zárt kutyafuttatóra a kutyák számára is használható új ivókút is kiépítésre kerül. A beruházás miatt a szőlőskert kerítésének áthelyezését megkezdték, - a területet a munkálatok idején nem zárják le, de kérjük a kutyatartókat, fokozott figyelemmel közlekedjenek az építési terület környezetében. 


Új kutyafuttató kerül kialakításra a Budavári Önkormányzat beruházásában a Csalogány utca – Málna utca kereszteződés közelében a hét folyamán. A munkaterület mellett szükség szerint néhány parkolóhelyet ideiglenesen elkerítenek.

IMG_20140929_135516.jpg

IMG_20140929_135555.jpg

Címkék: kutya szőlőskert kutyafuttató

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr576744637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása