Az FKF Zrt. az elmúlt hetekben a kerület teljes területén kihelyezte a kék és sárga fedelű szelektív hulladékgyűjtő kukákat.

Ha a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban, észrevétele, problémája van, kérjük hívja az FKF Zrt. munkatárást: Farkass Péter – 06-30-579-0837; e-mail: Farkassp@fkf.hu.


A házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés rendszerét lakossági fórumon mutatta be a cég. Elhangzott, hogy a szolgáltatás ingyenes, és a jövőben is az marad. A rendszer fenntartását pályázati forrásokból és a szelektív hulladék értékesítéséből finanszírozzák. Többen is jelezték, hogy a kukákra nem került fel a matrica, amely jelzi, hogy milyen típusú hulladék kerülhet az edénybe. Az FKF Zrt. vállalta, hogy valamennyi kukára jól látható helyre kihelyezik a matricákat.


A kék fedelű tartály újságok, folyóiratok, füzetek, könyvek, hullámpapírok, csomagolópapírok, kartondobozok, kiöblített italos kartondobozok (tejes-, gyümölcsleves doboz) gyűjtésére alkalmas.


A sárga fedelű tartály üdítős és ásványvizes PET palackok, kiöblített háztartási flakonok és azok lecsavart kupakjai (pl. samponos, habfürdős), háztartásban előforduló tiszta fóliák (szatyrok, tasakok, csomagoló fóliák), kimosott tejes-, joghurtos poharak gyűjtésére alkalmas. Ebben helyezhetők el továbbá a különféle háztartási fémhulladékok (pl. evőeszközök) és fémdobozok (italos- és konzervdobozok). A fém- és műanyaghulladékok elkülönítése utólag történik.


Ha a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban, észrevétele, problémája van, kérjük hívja az FKF Zrt. munkatárást: Farkass Péter - 06-30-579-0837; e-mail: Farkassp@fkf.hu.

Címkék: szelektív hulladékgyűjtő

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr876746747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása